Maahanmuutto

Maahanmuuttopolitiikassa ajan perussuomalaisten tapaan tiukkaa linjaa. Sellaiset perusteettomat "pakolaiset", jotka tulevat Suomeen saatuaan kielteisen turvapaikkapäätöksen jo jossakin toisessa EU-maassa, olisi pikakäännytettävä välittömästi.

Todellista inhimillistä hätää pakoon lähteneitä on autettava. Suomella on vakavia ongelmia nykyisen pakolaiskiintiön vallitessa: Perheiden yhdistämiset kasvattilapsia verukkeena käyttäen, josta koituvat kulut suomalaiset veronmaksajat kustantavat! Mitä asiaan liittyy? Miksi todellinen pakolainen pakenisi turvallisesta vastaanottokeskuksesta?

Maahanmuuttopolitiikka on kokonaisuudessaan siirrettävä sisäministeriön alaisuuteen. Pakolaiset, jotka ovat rikoksen uusijoita, tulisi mielestäni karkottaa takaisin kotimaahansa riippumatta heidän kotimaansaturvallisuustilanteesta. Ei ole hyväksyttävää, että kotimaan turvattomuuteen vedoten voi luoda kaaosta, hätää ja turvattomuutta viattomille sivulliselle uudessa kotimaassaan!

Maahanmuuttopolitiikassa keskeinen asia on tänne tulevien integroiminen yhteiskuntaan ja koulutuksen sekä työn järjestäminen. Resurssien pienuudesta johtuen emme pysty luomaan mitään työvoimareserviä nostamaan erilaisia tukiaisia, ja siten heikentämään yhteiskunnallista moraalia.

Maahanmuuttopolitiikan perusajatuksen tulisi olla "Maassa maan tavalla". Monikulttuurisuutta ei pidä vaalia väheksymällä omaa kulttuuriamme, mutta toistenkaan kulttuuria ei pidä halveksia.